Piękno Gruzji przez pasję i profesjonalizm”.

Nasza polsko-gruzińska kadra z pasją i zaangażowaniem pokazuje Gruzję w jej prawdziwym kolorycie; pełnym lokalnych smaków, aromatów i dźwięków.

Kim jesteśmy :

CZAJKA TRAVEL to zgrany zespół ludzi, dla których podróże to pasja i sposób na życie. Wiemy, ile radości można z tego czerpać, dlatego dokładamy wszelkich starań, aby nasi klienci wracali z naszych wyjazdów równie zadowoleni, jak my ze swoich.

Posiadamy wpis do Rejestru Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych wydany przez Marszałka Województwa Małopolskiego dla CZAJKA TRAVEL nr Z/19/2011. Gwarancję ubezpieczeniową zapewnia nam firma AXA. Jesteśmy także członkiem Polskiej Izby Turystyki

Co nas wyróżnia:

– duże doświadczenie, świetna znajomość Gruzji,

– zaangażowana i profesjonalna kadra,

– pokazujemy prawdziwą Gruzję; nasi turyści biorą udział w pokazach tańców, gruzińskich biesiadach ze słynnymi toastami, smakują miejscowej kuchni,

– program jest atrakcyjny i zróżnicowany, pokazujemy Gruzję wzdłuż i wszerz,

– małe grupy.

Krótka historia:

Nasze biuro powstało już w 2003. Zaczynaliśmy od organizowania wyjazdów na Wschód (Krym, Gruzja, Bajkał) i przez lata działalności staliśmy się specjalistami w tej dziedzinie.

Wyjazdy do Gruzji organizujemy od 2005 roku. W roku 2007 to właśnie nasze biuro wysłało tam najwięcej polskich grup.

Z biurem CZAJKA TRAVEL nieodłącznie kojarzą się też wyjazdy na Krym. Były one w naszej ofercie od początku istnienia biura.

Dlaczego warto zaplanować wakacje właśnie z nami:

1. Wieloletnie doświadczenie w turystyce oraz liczne podróże w rejony Kaukazu pomogły nam przygotować program, który pokazuje Gruzję w całym bogactwie jej różnorodności.

2. Nasza gruzińsko-polska kadra to pasjonaci, którzy z właściwym sobie zaangażowaniem i profesjonalizmem dzielą się swoją wiedzą o zwyczajach i zabytkach, zarażając własną podróżniczą fascynacją Gruzją.

3. Uczestnicy naszych wyjazdów, zorganizowani w niewielkie grupy, biorą udział w gruzińskich biesiadach, pokazach tańców, próbują miejscowej kuchni – poznają kraj w jego prawdziwym kolorycie; pełnym lokalnych smaków, aromatów i dźwięków…